google-site-verification=1wZ4yPSDM88NCRhrUUbOIL1ufuT8_EV_SvxxGMPfDys
jouw Dag van je leven

jouw Dag van je leven

TERUG

Hoe ik het zie

Memorabele momenten die de moeite waard zijn zijn altijd de moeite waard om vast te leggen.

Kinderen zijn, na dieren, voor veel fotografen het meest uitdagend om goed op beeld te krijgen. Ze laten zich nu eenmaal niet zo makkelijk regisseren. Ja, er zijn tal van trucjes om de aandacht richting de lens te krijgen maar een uitgestoken tong, schele ogen en een stel wapperende handen naast het gezicht is dan nog steeds een veelvoorkomend plaatje.

Daarom bied ik de mogelijkheid om mij een kijkje in jullie gezin te laten nemen. Dat klinkt misschien wat spannend maar is vooral heel leuk! Zo onopvallend mogelijk, maar toch dichtbij, schiet ik er tijdens een dagdeel vrolijk op los. Doel is om de interactie in jullie gezin met alle emoties, intieme momenten en gekkigheid die daar bij horen, zo puur mogelijk vast te leggen. Dus geen studioflitsers, moeilijke poses of gemaakte glimlachen maar foto’s van juist dié momenten die de moeite waard zijn om op beeld te hebben. En omdat dus ik (en niet jij of een ander gezinslid) voor een paar uur de fotograaf ben heeft iedereen lekker de handen en aandacht vrij!

Indicatief Tarief

Het tarief dat ik hanteer is €249,- per fotoverslag van 3 uur (inclusief btw, exclusief reiskosten á €0,35 per kilometer en eventuele parkeerkosten). Inbegrepen is een selectie van 20 foto’s. Deze foto’s zullen nadien in mijn thuisstudio een passende nabewerking krijgen. Omdat er tijdens een reportage aanzienlijk meer foto’s worden gemaakt, heb je uiteraard de mogelijkheid om de selectie uit te breiden met meer foto’s. De extra kosten hiervoor bedragen €12,95 per foto. Ook deze worden vanzelfsprekend passend nabewerkt.

Binnen één week lever ik je de nabewerkte foto’s in hoge resolutie en uiteraard zonder logo. Specifieke verzoeken?..geen probleem! Bovenstaande tarieven zijn dan ook indicatief en voor een nauwkeurige offerte kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen middels het contactformulier.

Scrol verder voor een aantal sprekende voorbeelden.

Voorbeelden

jouw Dag van je leven

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn vanzelfsprekend altijd na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.