jouw Eventfotografie

jouw Eventfotografie

 

TERUG

Hoe ik het zie

Een festival, beurs, partij of optreden .. zet jouw evenement in het spotlicht!

Evenementfotografie noem ik ook weleens “momentfotografie”. Bij deze tak van sport gaat het er namelijk vooral om dat de fotograaf aanvoelt wat er staat te gebeuren en op het juiste moment op de juiste plek is. En omdat binnen de fotografie een paar meter meer naar links of rechts het verschil kan maken neem ik bij deze opdrachten, indien gewenst, graag en vaak een extra professionele fotograaf mee, mijn partner en vriend Cedric. Samen hebben wij inmiddels ruime ervaring in het vastleggen van zeer uiteenlopende evenementen.

Van Koningsdag tot lezingen van o.a. de Rijksbouwmeester, van het internationale straattheaterfestival Spoffin tot de mannen van Voetbal Inside tijdens de Oranjezomer en van Neerlands grootste natuurfotografiebeurs Nature Talks tot de befaamde TT MotoGP in Assen..

Wat het evenement ook is, door te kiezen voor Your Epic verzeker je jezelf ervan dat je niet alleen een uitgebreid(er) verslag van je evenement hebt maar dat ook precies dié momenten worden vastgelegd die de moeite waard zijn. De momenten die er voor zorgen dat de herinneringen aan het evenement levend worden gehouden of dat je die tot in de lengte van dagen zo vaak kunt herbeleven als je wilt.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neem je contact met mij op door rechtsboven op het contactformulier te klikken zodat ik, indien gewenst,  gelijk een concurrerende en vrijblijvende offerte voor je kan maken.

Voor het bekijken van een aantal voorbeelden van eerdere opdrachten scroll je naar beneden.

Voorbeelden

jouw Eventfotografie

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn vanzelfsprekend ook na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.