jouw Love & Family

jouw Love & Family

TERUG

Hoe ik het zie

Het leven zit vol met emotionele gebeurtenissen ..sommigen daarvan zijn het waard om op beeld vast te leggen!

Het vastleggen van het verhaal achter de emoties; het is mijn grootste passie en was tevens de belangrijkste drijfveer om de stap te zetten van hobbyist naar professioneel fotograaf. Beelden maken waarvan jij als klant jaren na dato nog de tranen in je ogen voelt branden bij het bekijken ervan en even kunt wegdromen bij de herinnering eraan.

Dus heb je geGoogled op bruidsfotografie of trouwfotograaf, babyfotografie of newbornshoot, zwangerschapsfotografie of loveshoot in de omgeving van Amersfoort of Soesterberg, Google dan vooral niet verder. Zelfs voor een met respect en eerbied vastgelegd foto-memorandum van een uitvaart kun je bij mij terecht. Welke gebeurtenis het ook betreft, bij mij kun je erop vertrouwen dat deze altijd op een professionele, passende en vooral persoonlijke wijze zal worden vastgelegd.

 

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak neem je contact met mij op door rechtsboven op het contactformulier te klikken zodat ik, indien gewenst,  gelijk een concurrerende en vrijblijvende offerte voor je kan maken.

Voor het bekijken van een aantal voorbeelden van eerdere opdrachten scroll je naar beneden.

Voorbeelden

jouw Love & Family

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn vanzelfsprekend ook na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.