jouw Dag van je leven

jouw Dag van je leven

TERUG

Hoe ik het zie

Memorabele momenten die de moeite waard zijn zijn altijd de moeite waard om vast te leggen.

Kinderen zijn, na dieren, voor veel fotografen het meest uitdagend om goed op beeld te krijgen. Ze laten zich nu eenmaal niet zo makkelijk regisseren. Ja, er zijn tal van trucjes om de aandacht richting de lens te krijgen maar een uitgestoken tong, schele ogen en een stel wapperende handen naast het gezicht is dan nog steeds een veelvoorkomend plaatje.

Daarom bied ik de mogelijkheid om mij een kijkje in jullie gezin te laten nemen. Dat klinkt misschien wat spannend maar is vooral heel leuk! Zo onopvallend mogelijk, maar toch dichtbij, schiet ik er tijdens een dagdeel vrolijk op los. Doel is om de interactie in jullie gezin met alle emoties, intieme momenten en gekkigheid die daar bij horen, zo puur mogelijk vast te leggen. Dus geen studioflitsers, moeilijke poses of gemaakte glimlachen maar foto’s van juist dié momenten die de moeite waard zijn om op beeld te hebben. En omdat dus ik (en niet jij of een ander gezinslid) voor een paar uur de fotograaf ben heeft iedereen lekker de handen en aandacht vrij!

Indicatief Tarief

Het tarief dat ik hanteer is €349,- per fotoverslag van 4 uur (inclusief btw, exclusief reiskosten á €0,35 per kilometer). Inbegrepen is een selectie van 25 foto’s. Deze foto’s zullen nadien in mijn thuisstudio een passende nabewerking krijgen. Omdat er tijdens een reportage aanzienlijk meer foto’s worden gemaakt, heb je uiteraard de mogelijkheid om de selectie uit te breiden met meer foto’s. De extra kosten hiervoor bedragen €12,95 per foto. Ook deze worden vanzelfsprekend passend nabewerkt.

Binnen één week lever ik je de nabewerkte foto’s in hoge resolutie en uiteraard zonder logo. Specifieke verzoeken?..geen probleem! Bovenstaande tarieven zijn dan ook indicatief en voor een nauwkeurige offerte kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen middels het contactformulier.

Scrol verder voor een aantal sprekende voorbeelden.

Voorbeelden

jouw Dag van je leven

Creative

Suspendisse imperdiet elementum bibendum. Fusce eu facilisis velit. Mauris at dapibus ligula. Mauris mauris lectus dominis elemusan.

Bestellen

Foto's zijn ook digitaal na te bestellen. Suspendisse imperdiet elementum bibendum. Fusce eu facilisis velit. Mauris at dapibus ligula. Mauris mauris lectus dominis elemusan.

Giveaway

Je kunt ook een foto-opdracht aan een ander kado geven. Bestel dan bij ons een fotovoucher. Informeer naar de mogelijkheden.