jouw Interieur

jouw Interieur

TERUG

Hoe ik het zie

Woning verkopen, nieuw bedrijf gestart? een goede foto maakt vaak net het verschil.

Je krijgt maar één kans op een goede eerste indruk…Tja, het is misschien een beetje een cliché, maar hé ..alle clichés hebben een kern van waarheid!
Wat in ieder geval waar is, is dat goede foto’s van je interieur het verschil kunnen maken tussen een geïnteresseerde die afhaakt en een potentiële koper, gast of klant. Of het nu je eigen winkel, horecabedrijf, of kantoorpand betreft of de woning die je wilt verkopen, bij Your Epic ben je verzekerd van foto’s op maat die naadloos aansluiten op het doel dat voor ogen is.

Tijdens een sessie maak ik gebruik van diverse technieken, denk hierbij o.a. aan ‘HDR-Stacking’ waarbij ik meerdere opnamen ‘stapel’ en professioneel een subtiele nabewerking geef. Tevens maak ik gebruik van hoogwaardige objectieven en camera’s en dát samen met de nodige creativiteit zorgt ervoor dat ik je voor een zeer scherp tarief een serie foto’s kan leveren waarmee je zorgeloos de perfecte eerste indruk op het web zult achterlaten.

Indicatief Tarief

Het tarief dat ik hanteer is € 99,- per fotosessie van ca. een uur. (exclusief btw, exclusief reiskosten á € 0,35 per/km). Tijdens deze sessie worden er tientallen foto’s gemaakt. Na de sessie maken we samen een selectie tot een aantal van 15 foto’s. Al deze foto’s zullen nadien in mijn thuisstudio een professionele nabewerking krijgen.

Binnen een aantal dagen, vaak al binnen 48 uur, lever ik je de nabewerkte foto’s in de door jou gewenste resolutie en uiteraard zonder logo. Meer foto’s gewenst of wel héél tijdrovende verzoeken?..geen probleem! Bovenstaande tarieven zijn dan ook indicatief en voor een nauwkeurige offerte kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen middels het contactformulier.

Scrol verder voor een paar sprekende voorbeelden.

Voorbeelden

jouw Interieur

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn ook digitaal na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.