jouw Evenement

jouw Evenement

 

TERUG

Hoe ik het zie

Een festival, beurs, partij of optreden .. zet jouw evenement in het spotlicht!

Evenementenfotografie noem ik ook weleens “momentenfotografie”. Bij deze tak van sport gaat het er namelijk vooral om dat de fotograaf aanvoelt wat er staat te gebeuren en op het juiste moment op de juiste plek is. En omdat binnen de fotografie een paar meter meer naar links of rechts het verschil kan maken neem ik bij deze opdrachten, indien gewenst, graag een collega-fotograaf mee.

Door te kiezen voor Your Epic verzeker je jezelf ervan dat je niet alleen een uitgebreid(er) verslag van je evenement hebt maar dat ook precies dié momenten worden vastgelegd die de moeite waard zijn. De momenten die er voor zorgen dat de herinnering aan het evenement levend wordt gehouden of dat je die tot in de lengte van dagen zo vaak kunt herbeleven als je wilt.

Indicatief Tarief

Het tarief dat ik hanteer is € 349,- per fotoreportage van 4 uur door één fotograaf (inclusief btw, exclusief reiskosten á €0,35 per kilometer). Als je net als ik het grote voordeel ziet van een tweede fotograaf hanteren wij voor 4 uur een tarief van €499,- Tijdens een reportage van twee fotografen worden er honderden foto’s gemaakt. Na deze reportage wordt een selectie gemaakt tot een aantal van ca. 100 foto’s waarna ze stuk voor stuk ook nog een professionele nabewerking krijgen.

Binnen één tot maximaal twee weken lever ik je de foto’s in de door jou gewenste resolutie en uiteraard zonder logo. Minder of meer foto’s gewenst of specifieke verzoeken?..geen probleem! Bovenstaande tarieven zijn dan ook indicatief en voor een nauwkeurige offerte kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen middels het contactformulier.

Scrol verder voor een aantal sprekende voorbeelden.

Voorbeelden

jouw Evenement

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn vanzelfsprekend ook na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.