jouw Gebeurtenis

jouw Gebeurtenis

TERUG

Hoe ik het zie

Het leven zit vol met emotionele gebeurtenissen ..sommigen daarvan zijn het waard om op beeld vast te leggen!

Het vastleggen van het verhaal achter de emoties; het is mijn grootste passie en was tevens de belangrijkste drijfveer om de stap te zetten van hobbyist naar professioneel fotograaf. Beelden maken waarvan jij als klant jaren na dato nog de tranen in je ogen voelt branden bij het bekijken ervan en even kunt wegdromen bij de herinnering eraan.

Of het nu een intieme en feestelijke registratie van jullie bruiloft betreft, een stijlvolle reportage van je zwangerschap, een vertederende fotosessie van jullie newborn of een met respect en eerbied vastgelegd foto-memorandum van een uitvaart, bij mij kun je erop vertrouwen dat elke gebeurtenis op een unieke en vooral persoonlijke wijze zal worden vastgelegd.

Indicatief Tarief

Het tarief dat ik hanteer is afhankelijk van meerdere factoren, maar om je toch een richtlijn te geven alvast per categorie een indicatie:

(N.b. Het door mij laten samenstellen van een fotoalbum behoort uiteraard tot de mogelijkheden, maar is niet bij onderstaande prijzen inbegrepen.)

Bruiloft: €649,- voor een reportage van 4 uur, 2(!) fotografen, 4 camera’s en 100 professioneel nabewerkte foto’s.

Zwangerschap: €229,- voor een reportage van maximaal 3 uur, jij alleen of samen met je partner en 10 professioneel nabewerkte foto’s. (Kledingwissels zijn mogelijk.)

Newborn: €299,- voor een reportage op locatie of in mijn knusse thuisstudio en 15 professioneel nabewerkte foto’s. Tijdens deze shoot maak ik graag gebruik van diverse rekwisieten, doeken en achtergronden en verder kijken we samen naar de mogelijkheden van het moment. Omdat een newborn zeer onvoorspelbaar kan zijn in diens fotogenieke momenten, is een vervolgafspraak zo gemaakt en zonder extra kosten.

Uitvaart: € 299,- voor een reportage van 3 uur. De exacte invulling bespreken we vooraf.

Voorbeelden

jouw Gebeurtenis

Creative

Suspendisse imperdiet elementum bibendum. Fusce eu facilisis velit. Mauris at dapibus ligula. Mauris mauris lectus dominis elemusan.

Bestellen

Foto's zijn ook digitaal na te bestellen. Suspendisse imperdiet elementum bibendum. Fusce eu facilisis velit. Mauris at dapibus ligula. Mauris mauris lectus dominis elemusan.

Giveaway

Je kunt ook een foto-opdracht aan een ander kado geven. Bestel dan bij ons een fotovoucher. Informeer naar de mogelijkheden.