jouw Portret

jouw Portret

TERUG

Hoe ik het zie

Van heel jong tot heel oud, iedereen is een natural beauty!

Er bestaan natuurlijk legio doeleinden voor een portretfoto. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk portret, een treffende foto voor social media, ‘gewoon’ een mooie herinnering of een creatieve fotoshoot waarbij we alle registers opentrekken. In mijn thuisstudio of op een door jou gewenste (buiten-)locatie gaan we samen aan de slag.

Wat het doel ook is, het is altijd mijn missie jou zo natuurgetrouw mogelijk vast te leggen en/of het beeld wat jij wilt zien te creëren.

Dus heb je reeds een specifiek doel of een creatief idee en spreekt mijn missie je aan, klik op contact en zet de eerste stap naar jouw epische foto!

Indicatief Tarief

Net als dat iedereen een eigen gezicht heeft, heeft ook iedereen zijn eigen wensen. De uiteindelijke prijs die ik hanteer is dan ook afhankelijk van deze wensen; denk hierbij aan het aantal gewenste foto’s, locatie, groepsgrootte, kledingwissels of andere specifieke wensen. Ook uitgebreidere wensen op het gebied van de nabewerking zijn bij mij mogelijk; bijvoorbeeld professionele retouchering van portretten en/of beeldmanipulatie.

Om je toch een indicatie te geven: het starttarief dat ik hanteer is €45,- per sessie van een half uur (inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten á €0,35 per kilometer). Hiervoor krijg je 1 professioneel nabewerkte foto. Handig, als je ook maar 1 foto nodig hebt 😉 . Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een offerte op maat.

Doen we de sessie op een door jou gekozen locatie dan gaat bij mij de tijd pas in vanaf het moment dat je voor mijn lens staat. De reistijd en het eventueel opbouwen van de mobiele studio worden dus niet in rekening gebracht, wel zo fijn!

Scrol verder voor een aantal sprekende voorbeelden.

Voorbeelden

jouw Portret

Geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op met behulp van het formulier dat je vindt onder 'contact'.

Bestellen

Foto's zijn vanzelfsprekend altijd na te bestellen.

Cadeau geven

Je kunt ook een fotosessie aan een ander cadeau geven. Bestel dan bij mij een fotovoucher.